Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Rengaspesijä & varastotyöntekijä

Lahti, Päijät-Häme

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 31.10.2022

Avoimet paikat: 1

Haemme asiakasyrityksellemme Lahden alueelle Rengaspesijää & varastotyöntekijää sesongin ajaksi.

Tehtävänäsi on sesongin ajan rengaiden pesu ja huolto sekä muut varaston yleiset työtehtävät. 


Odotamme sinulta:

-Tehokkuutta ja tarkkuutta työssä

-Kykyä toimia tiimissä

-Hyvää suomen kielen taitoa

-Hyvää fyysista kuntoa

-Työturvakortti ( Voidaan tarvittaessa kouluttaa)


Kyseessä on päivätyö, ma-pe 8-16.  Työt alkavat lokukuussa ja kestävät alustavasti noin neljä viikkoa, mahdollisuutta jatkaa työtehtävissä tarkastellaan tämän jälkeen.

Tehtävissä menestyminen edellyttää hyvää ja tarkkaa otetta työhön. Jos olet reipas ja pystyt työskentelemään paineen alla, olet etsimämme tekijä.

Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai hae paikkaa laittamalla vapaamuotoinen CV erik.jaaskelainen@lisapalvelu.net. Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätiedot:

Erik Jääskeläinen

045 112 4304 (Ma-Pe 10-15)

erik.jaaskelainen@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Lisäpalvelulla on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.  


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus