Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Telojen valaja / polyuretaanivalaja

Kerava, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 02.10.2022

Avoimet paikat: 1

Haemme Keravalla toimivalle, telapäällysteitä valmistavalle asiakkaallemme 

TELOJEN VALAJAA/POLYURETAANIVALAJAA kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Valajan tehtäviin kuuluu muun muassa:

    - Valukoneen käyttö ja huolto
    - Telojen pinnoitus tilauksen mukaan
    - Akseleiden ja muiden suojaaminen valun aikana
    - Varaston ylläpito
    - Valuaseman siisteyden ylläpito

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:

    - Kone- ja tuotantotekniikan koulutus, muu soveltuva koulutus tai muu ammatillinen perustutkinto suoritettuna/loppusuoralla
    - omatoiminen ja avoin työskentelyote
    - kiinnostusta oppia uutta
    - kielitaitoa: suomi ja englanti - perustaso

ANDRITZ Fabrics and Rolls Oy tarjoaa vaihtelevia haasteita sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja kehittyä oman alasi huippuosaajaksi. Palkkaus Kumiteollisuuden työntekijöiden TES mukaisesti, osaamisestasi riippuen.

Jos kiinnostuit avoimesta paikasta, voit lähettää hakemuksesi ansioluettelon kera helsinki@lisapalvelu.net tai klikkaa "hae paikkaa". Lisätietoja arkisin klo 10-14, Piritta Koskinen 044 719 1010. Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.


Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus