Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Keittiömestari Rovaniemelle, Ravintola Monte Rosa

Rovaniemi, Lappi

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 30.09.2022

Avoimet paikat: 1

Ravintola Monte Rosan tunnelmallinen ilmapiiri kutsuu sinua. Lämminhenkisesti sisustettu ravintolamme on ihanteellinen paikka rentoutua ja nauttia hyvästä ruoasta.Tule tutustumaan ruokalistaamme, joka pitää sisällään kaupungin parhaat pihvit sekä tietenkin lappilaisia herkkuja.

Lounaalla Monte Rosa tarjoaa viikoittain vaihtuvan kattavan buffet-lounaan. 

Monte Rosa - Makuja ja elämyksiä jo vuodesta 1991.  

Etsimme nyt Keittiömestaria vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviin kuuluu operatiivinen johtaminen. Ja tietysti omalla esimerkillä toimiminen työyhteisössä ja sitä kautta henkilöstöjohtaminen. 

Vaatimuksena: Jo muutaman vuoden kokemus vuoromestarin tai keittiömestarin töistä. Ymmärrys katelaskennasta ja ruokalistasuunnittelusta. Avoin ja iloinen asenne joka johtaa keittiötä omalla esimerkillään. Hyvää paineensietokykyä ja taitoa sopeutua eri tilanteisiin.

Tarjoamme mahtavan työpaikan perheomisteissa hotellissa. Mahdollisuuden kehittyä esimiehenä. Hyvät henkilökuntaedut molemmissa perheen omistamissa hotelleissa. Palkkauksen sopimuksen mukaan/kk palkka. 112.5h/3vko. Vakituisen työpaikan. Mahtavan tiimin jonka kanssa on mukava tehdä töitä päivästä toiseen.

Valittu henkilö työllistyy aluksi Lisäpalvelu Oulu Oy:n kautta.

Lisätietoja: ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 0401966174

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus