Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Dishwasher

Espoo, Helsinki, Vantaa, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 12.10.2022

Avoimet paikat: 2

Haemme ravintola-alan asiakkaidemme avuksi reippaita

ASTIAHUOLTAJIA

pääkaupunkiseudulla sijaitsevaan lounasravintolaan. Töitä olisi tarjolla noin 20h/vko.

Tämän lisäksi on mahdollista tehdä kiinnostuksen mukaisesti lisävuoroja iltaisin sekä viikonloppuisin.

Arvostamme hakijan työkokemusta ja ammattitaitoa. Työ on fyysisesti raskasta ja kiireistä, joten olet valmis heittäytymään kiireiseenkin työympäristöön. Odotamme hyvää asennetta ja kykyä pitää keittiö siistissä kunnossa. Omaathan jo aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Edellytämme suomen ja/tai englannin kielen taitoa.

Työ odottaa siis tekijäänsä. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden kanssa. Ole siis nopea ja jätä pian hakemuksesi nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostilla harri.panula@lisapalvelu.net.

- - - - - - - - - -

We are looking for our customer in the restaurant industry cheery

DISHWASHER

for lunch restaurant in the capital area. About 20h/week would be available.

In addition to this, it is possible to make some extra shifts in the evenings and weekends.


We appreciate the applicant's work experience and professionalism. Work is physically heavy and busy so you are ready to go to a busy work environment. We look forward to the good attitude and ability to keep the kitchen in a neat condition. You already have previous experience of similar jobs. We require the Finnish and/or English language skills.

So the work is waiting for its author. We will start the interviews immediately with suitable candidates. So be quick and leave your application shortly on our website
www.lisapalvelu.net or by e-mail harri.panula@lisapalvelu.net.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus