Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Kokkeja talvisesongiksi!

Lahti, Päijät-Häme

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 31.10.2022

Avoimet paikat: 2

Haemme asiakkaallemme talvisesongiksi 

Kokkeja

Etsimämme ravintola-alan ammattilainen on intohimoinen ruuanvalmistuksen suhteen, muuntautumiskykyinen sekä pystyy toimimaan ripeästi myös kiireen keskellä. 

Haussa on kokki, joka taitaa burgerit, pizzat ja lounasruuan salat. Tärkein ominaisuutesi on muuntautua eri työpisteiden työtehtäviin saumattomasti. Keittiökielenä on pääsääntöisesti suomi, reseptiikan ymmärtäminen suomeksi on vähimmäisvaatimus. Vaatimuksena myös hygieniapassi.

Työvuorot voivat sijoittua aamuun, päivään tai iltaan, joten toivomme joustavuutta työvuorojen suhteen. Oma auto helpottaa liikkumista työpaikalle, mutta julkisella liikenteellä pääsee myös kulkemaan. Työ on määräaikainen talvisesongin loppuun asti.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan rentoon työporukkaan!

Laita hakemuksesi oheisen linkin kautta pikimmiten, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä:

Anni Vellonen

anni.vellonen@lisapalvelu.net

puh. arkisin ma-pe 10-15

044 427 2325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.  


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus