Kuvaus työpaikasta

Tarjoilijoita Pyhälle, Ravintola Pyhän Uula

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 25.09.2023

Avoimet paikat: 3

Kiinnostaako kokeilla talvi työn merkeissä tunturissa?  Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

Tarjoilijoita Ravintola Pyhän Uula.

Ravintola Pyhän Uula on ravintolakokonaisuus Pyhätunturin päärinteen juurella. Tarjoamme maittavia ruokia ja herkkuja laajalla menulla kotimaisista paikallisista raaka-aineista. Ravintola Uulaan olet tervetullut herkuttelemaan ja viihtymään niin yksin kuin yhdessä.

Ski Café & Bistro

Uula rinneravintolan Ski Cafe tarjoilee rinnejuomat, välipalat, pikkusuolaiset ja tuoreet leivonnaiset rinnepäivän lomassa. Iltaisin rentoudut lämminhenkisessä Cafessa laajan juomatarjontamme parissa aina erikoisoluista samppanjaan.

Uulan À la Carte

À la Cartesta haluamme Teille tunturin parasta ruokaa lappilaisella twistillä kotimaisista raaka-aineista.  Juomatarjontamme kattaa laajan kirjon erikoisoluista huippuviineihin.

Tule ja koe Lapin talvisesonki 2023-2024 Pyhällä!

Etsimme nyt tarjoilijoita Ravintola Pyhän Uulaan tulevaan talvikauteen 2023-2024!

Työnkuvaan kuuluu a`la carte tarjoilu kokonaisuudessaan. Työ on ilta painoitteista mutta välillä on toki lounas ja esivalmisteluvuoroja.

Toivomme sinulta vähintään 1-3 vuoden kokemusta ravintola-alalta. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä toimit hyvin itsenäisesti ja yhdessä tiimin kanssa. Viinien tuntemus katsotaan eduksi sekä perus drinkit tulisi olla hallussa. Hygieniapassi ja alkoholipassi tulisi myös taskusta löytyä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mahtavissa lapin maisemissa sillä ravintola sijaitsee Pyhätunturin päärinteen juurella. Ympärille avautuu myös monipuoliset talviharrastus mahdollisuudet sekä pääset tutustumaan mahtaviin ihmisiin koko tunturissa joten aika kuluu varmasti loistavasti! 

Aloitus marraskuussa/sopimuksen mukaan ja kesto vappuun 2024 saakka.

Palkkaus osaamisesi mukaan sekä tarvittaessa sinulle järjestyy myös majoitus huokeaan hintaan!

Sinä saat Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja tunturista nauttimiseen.

Mitä odotamme sinulta? 

Plussaa on (mutta ei välttämätöntä!), jos sinulla on lisäksi:

 Mitä me tarjoamme sinulle?

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Jäikö sinulle kysyttävää? Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai 040-6238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus