Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Tarjoilijoita Pyhälle,Ravintola Pyhän Uula

Kemijärvi, Pelkosenniemi, Lappi

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 02.10.2022

Avoimet paikat: 2

Tarjoilijoita Ravintola Pyhän Uula

Ravintola Pyhän Uula on ravintolakokonaisuus Pyhätunturin päärinteen juurella. Tarjoamme maittavia ruokia ja herkkuja laajalla menulla kotimaisista paikallisista raaka-aineista. Ravintola Uulaan olet tervetullut herkuttelemaan ja viihtymään niin yksin kuin yhdessä.

Ski Café & Bistro

Uula rinneravintolan Ski Cafe tarjoilee rinnejuomat, välipalat, pikkusuolaiset ja tuoreet leivonnaiset rinnepäivän lomassa. Iltaisin rentoudut lämminhenkisessä Cafessa laajan juomatarjontamme parissa aina erikoisoluista samppanjaan.

Uulan À la Carte

À la Cartesta haluamme Teille tunturin parasta ruokaa lappilaisella twistillä kotimaisista raaka-aineista.  Juomatarjontamme kattaa laajan kirjon erikoisoluista huippuviineihin.

Etsimme nyt tarjoilijoita Ravintola Pyhän Uulaan tulevaan talvikauteen 2022-2023!

Haemme talvisesonkiin 2022-23 reipasta ja oma-alotteista tarjoilijaa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, toimit hyvin itsenäisesti tai yhdessä tiimin kanssa. Englanninkielen taito plussaa. Toivomme sinulta 1-3 vuoden kokemusta ravintola-alalta. Tehtäviin kuuluu ala carte tarjoilua. Viinien tuntemus katsotaan eduksi sekä perus drinkit tulisi olla hallussa. Hygieniapassi ja alkoholipassi tulisi myös taskusta löytyä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mahtavissa lapin maisemissa sillä Ravintola sijaitsee Pyhätunturin päärinteen juurella. Ympärillä avautuu myös ihanat ja monipuoliset talviurheiluharrastus mahdollisuudet sekä pääset tutustumaan mahtaviin ihmisiin koko tunturissa joten aika kuluu varmasti loistavasti! 

Palkkaus on on sopimuksen mukaan ja tarvittaessa sinulle järjestyy myös majoitus työpaikan lähettyviltä huokeaan hintaan!

Sinä saat Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja Lapin luonnosta nauttimiseen. Ole minuun rohkeasti yhteydessä jos haluat lisätietoja tästä tai muista kohteistamme Lapissa.

marika.haataja@lisapalvelu.net tai 040-6238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus