Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Kokkeja Camp kitchen&bar Pyhä

Kemijärvi, Pelkosenniemi, Lappi

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 03.10.2022

Avoimet paikat: 2

CAMP KITCHEN&BAR

Reissussa pitää syödä hyvin. CAMP Kitchen&Bar tarjoilee omia lempiruokiamme Turusta Thaimaahan, Nuorgamista New Yorkiin ja maisemareittejä takaisin. Tule syömään ja juomaan kanssamme ja viihdy ihan liian pitkään. Tähän camping-elämään rakastuu toimistorottakin.

Etsimme nyt kokkeja talvikaudeksi 2022-2023 Pyhätunturin ravintolaan Camp kitchen&bar.

Työnkuvaan kuuluu á la carte ruokien esivalmistus ja esillelaitto. Sekä muut keittiöön kuuluvat työt.

Tarjoamme nyt mahdollisuutta päästä työskentelemään ihanaan lapin talvisesonkiin pyhälle! Siellä voit saavuttaa helposti niin ikiaikaisten tunturimaisemien rauhan ja tavata ikimuistoiset aarniometsien tykkylumet ja aapasoiden avarat maisemat. Ympärillä avautuu myös ihanat ja monipuoliset talviharrastus mahdollisuudet sekä pääset tutustumaan mahtaviin ihmisiin koko tunturissa joten aika kuluu varmasti loistavasti!

Vaatimuksenamme on alan koulutus ja vähintään vuoden kokemus à la carte keittiöistä. Edellytämme sinulta joustavaa oma-alotteista asennetta kiireisessä sesongissa, osaat toimia hyvin itsenäisesti sekä yhdessä työkavereiden kanssa. Kuitenkin asenne sekä halu oppia ja kehittyä vie sinut jo hyvin pitkälle!

Palkkaus on on sopimuksen mukaan ja tarvittaessa sinulle järjestyy majoitus työpaikan lähettyviltä huokeaan hintaan!

Sinä saat Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja Lapin luonnosta nauttimiseen. Ole minuun rohkeasti yhteydessä jos haluat lisätietoja tästä tai muista kohteistamme Lapissa. 

Olisko Pyhä sinun paikkasi tänä talvena?

Lisätietoja

Ilari Kesti

ilari.kesti@lisapalvelu.net

puh. 0401966174

Muistathan liittää CV:si hakemukseen.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus