Kuvaus työpaikasta

Kokki talveksi Saariselälle, Anne´s Garden

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 24.09.2023

Avoimet paikat: 1

Kiinnostaisiko työt Lapin taian ympäröimänä Saariselällä? Jatkahan lukemista niin kerromme lisää.

Anne`s Garden Grill & Café, Saariselkä

Tunnelmallinen Anne´s Garden Grill & Café tarjoaa valikoiman hampurilaisannoksia, pizzoja, salaatteja ja grilliruokia. Menusta löydät kampittajia isompaan tai pienempään nälkään. Viihtyisään 70-paikkaiseen ravintolaan mahtuvat ruokailemaan myös isommatkin ryhmät.

Etsimme nyt kokkia huipputiimiin Saariselälle talvikauteen 2023-2024!

Työtehtäviin kuuluu á la carte annoksien valmistaminen sekä muut normaalit keittiön työt niin päivä- kuin iltavuorossa.

Edellytämme hakijalta alan koulutusta sekä jo muutaman vuoden kokemusta alan töistä. Kuitenkin tärkeimpänä kriteerinä on oma aloitteinen asenne ja kiinnostus alaa kohtaan.  

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mahtavissa lapin maisemissa. Ympärillä avautuu myös ihanat ja monipuoliset talviurheiluharrastus mahdollisuudet sekä pääset tutustumaan mahtaviin ihmisiin koko tunturissa joten aika kuluu varmasti loistavasti! 

Aloitus syyskuussa tai vaihtoehtoisesti marraskuussa ja kesto huhtikuulle saakka. 

Palkkaus on osaamisesi mukaan sekä tarvittaessa sinulle järjestyy paikan päältä myös majoitus huokeaan hintaan. 

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Pohjois-Suomi Oy:n kautta ja saa meiltä kaiken tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja tunturista nauttimiseen.

Mitä odotamme sinulta? 

 Mitä me tarjoamme sinulle?

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen eri tuntureissa ja erilaisia työtehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Jäikö sinulle kysyttävää? Lisätietoja: ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 0401966174

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus