Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Kokkeja Saariselälle

Inari, Savukoski, Sodankylä, Lappi

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 03.10.2022

Avoimet paikat: 1

Kokkeja Saariselälle Anne`s Garden Grill & Café

Tunnelmallinen Anne´s Garden Grill & Café tarjoaa valikoiman hampurilaisannoksia, pizzoja, salaatteja ja grilliruokia. Menustamme löydät kampittajia isompaan tai pienempään nälkään. Viihtyisään 70-paikkaiseen ravintolaamme mahtuvat ruokailemaan myös isommatkin ryhmät.

Etsimme nyt kokkeja tulevaan talvisesonkiin Saariselälle!

Tehtäviin kuuluu niin esivalmistelut kuin itse serviisin toteuttaminen osana tiimiä. Sekä kaikki normaalit keittiön työt. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mahtavissa lapin maisemissa. Ympärillä avautuu myös ihanat ja monipuoliset talviurheiluharrastus mahdollisuudet sekä pääset tutustumaan mahtaviin ihmisiin koko tunturissa joten aika kuluu varmasti loistavasti! 

Vaatimuksena on alan koulutus sekä jo vähintään vuoden kokemus a`la carte ruokien valmistuksesta. Hygieniapassi tulisi myös löytyä. Kuitenkin kuten tiedämme niin oikea asenne ratkaisee. Halu oppia uutta ja aito kiinnostus alaa kohtaan vievät sinut kuitenkin hyvin pitkälle!

Kilpailukykyinen palkka omien taitojesi mukaan ja tarvittaessa sinulle järjestyy myös majoitus työpaikan lähettyviltä huokeaan hintaan!

Sinä saat Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja Lapin luonnosta nauttimiseen. Ole minuun rohkeasti yhteydessä jos haluat lisätietoja tästä tai muista kohteistamme Lapissa. ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 040-1966174

Muistathan liittää cv:si hakemukseen.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus