Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Kirjanpitäjä vakituiseen työsuhteeseen

Lahti, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Itä-Uusimaa, Kanta-Häme, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Pirkanmaa, Pohjois-Karjala, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 14.10.2022

Avoimet paikat: 1

Haemme asiakasyrityksellemme Lahteen KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen

Oletko ammattitaitoinen kirjanpitäjä hyvällä palveluasenteella? Ja vielä töitä vailla? Taloushallinnon alalla toimiva asiakkaamme ottaa sinut mielihyvin osaksi iloista ja mukaansatempaavaa työyhteisöään!

Tehtävään hakijoilta odotamme soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta taloushallinon töistä. Jos olet työssäsi käyttänyt eri järjestelmiä kuten Procountoria, Netvisoria tai Fennoaa, aina parempi. Mutta tulevaisuudessa käyttämäsi järjestelmät tulet varmasti oppimaan, kunhan olet motivoitunut ja omaat perustason it-taidot. Sekä iloisen asenteen - SE on pitkässä juoksussa huomattavasti monia muita "teknisiä" asioita tärkeämpi työkalu.

Aloitamme haastattelut kirjanpitäjän työtehtävään välittömästi, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Taloushallinnon tekijät - ei muuta kuin hakemusta tulemaan. Ja töihin siitä!

Yhteydenotot asiaan liittyen:

Jari Keltanen

jari.keltanen@lisapalvelu.net

puh. 0408308214

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.  


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus