Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Ravintolapäällikkö Letkunpuisto Helmi

Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 10.10.2022

Avoimet paikat: 1

Letkunpuiston eli Otto Karhin puiston kulmalta Uusikadulta. Katutasossa palvelee pubi sekä ympärivuotisessa käytössä oleva iso terassi. Kesäiltoina on enemmän sääntö kuin poikkeus, että terassilla saatetaan soitella spontaanit jamisessiot, joista kaikki saavat nauttia. Alakerrassa on käytössämme isompi tila, jossa lauletaan sitten päivittäin karaokea. Viikko-ohjelmassa on  bingon pelailua, tietovisailua sekä myös jameja, joissa kuka tahansa saa tulla lavalle esiintymään. Samalla lavalla on käynyt esiintymässä muun muassa M.A Numminen, Pelle Miljoona ja monia muita.

Etsimme nyt Ravintolapäällikköä

Vaatimuksena 1-5 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä.

Sinulta tulisi löytyä:

Aitoa halua asiakaspalveluun. Pidät hyvän huolen niin asiakkaista kuin omasta tiimistä. Vastaat ravintolan päivittäisestä toiminnasta. Hallitset rahaliikenteen perusteet ja ymmärrät ravintolan yleisimmät tunnusluvut. Hygienia- ja alkoholipassi tulisi löytyä taskusta. Vastuullasi on myös tilaukset,inventaariot sekä henkilökunnan rekrytointi ja johtaminen. Olet tiimipelaaja ja sinulta löytyy hyvää organisointikykyä. Reipas ja iloinen asenne kuitenkin on se kaikkein tärkein. 

Kaikkea sinun ei tarvitse osata, sillä sinulla on vahva tiimi taustalla ja ketjun tuki joka auttaa ja opastaa sinua.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä osana loistavaa tiimiä. Palkka sopimuksen mukaan. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Saat lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon. 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus