Kuvaus työpaikasta

Rakennussiivous nokka

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 30.11.2022

Avoimet paikat: 1

Rakennussiivous nokkahenkilö

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme tekijää työmaalle joka sijaitsee hyvien kulkuyhteksien varressa. (Helsingin rautatieaseman vieressä) rakennussiivous nokkahenkilöä.

Työn kuvaus

Työhösi kuuluu rakennussiivousten tekoa, sekä pienen rakennussiivooja ryhmän nokkahenkilönä toimiminen

Työaika on pääsääntöisesti ma-pe 7:00-15:30.

Odotamme sinulta

Odotamme että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta työmaa siivouksista, voimassa oleva työturvallisuuskortti, jonkunlainen suomen kielen taito, sekä tietysti halua toimia nokkana.

Kiinnostuitko? Hyvä! Voit laittaa hakemusta painamalla `hae paikkaa` -nappia, tai laittaa sähköpostia vantaa@lisapalvelu.net .

Lisätietoja paikasta 24/7 antaa Janne Muotka: 044 493 5003

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus