Kuvaus työpaikasta

Kokki Ylivieskaan, Ravintola Pikkuveli

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 30.11.2022

Avoimet paikat: 1

Ravintola Pikkuveli tarjoilee unohtumattomia makuelämyksiä Ylivieskan keskustassa.

Etsimme nyt kokkia vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviin kuuluu à la carte ruokien esivalmistus ja esillelaitto. Sekä muut normaalit keittiön työt.

Vaatimuksena on jo hieman kokemusta vastaavista töistä. Työtä pelkäämätön ja oma aloitteinen asenne. Hyvät sosiaaliset taidot. Suomen tai Englanninkielen taito välttämätön. 

Tarjoamme työpaikan korkealaatuista ruokaa ja palvelua tarjoavasta ravintolasta. Mukavat työkaverit ja lämpimän työilmapiirin. Mahdollisuuden kehittyä kokkina ja haastaa itseä ammatillisesti. Majoitus löytyy myös tarvittaessa huokeaan hintaan. Palkkaus sopimuksen mukaan. Täydet tunnit 112.5/3vko. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Hakemukset hakuilmoituksen kautta.

Lisätietoja: ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 0401966174

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus