Kuvaus työpaikasta

Aamupalakokki Hotelli Keskipiste

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 28.11.2022

Avoimet paikat: 1

Etsimme aamupalakokkia Hotelli Keskipisteeseen kärsämäelle!

OLEMME SAANEET HYVÄN KESKIARVON SIISTEYDESTÄ, SIJAINNISTA, SEKÄ VASTINEESTA RAHOILLE. OLEMME MYÖS KESTÄVÄN KEHITYKSEN MATKAILUKOHDE.

KÄRSÄMÄEN SUURIMMISSA SISÄTILOISSAMME VOIT JÄRJESTÄÄ MYÖS JOPA 100 HENGEN YKSITYISTILAISUUDET, HÄÄT JA KOKOUKSET.

RAVINTOLAMME TARJOAA MONIPUOLISEN JA TERVEELLISEN AAMIAISEN HOTELLIASIAKKAILLE, JOLLA JAKSAA PITKÄLLE PÄIVÄÄ. RAVINTOLA SIJAITSEE SAMASSA YHTEYDESSÄ HOTELLIN KANSSA.

TARJOLLA BUFFETISSA LÄHIPAIKALLISEN MAATILAN LUOMULIHASTA TEHTYJÄ LIHAPULLIA, SEKÄ MUNAKAS PAIKALLISEN KANALAN TUOTTEISTA. TUOREET, LEIPÄBUFFA JA AINA TUORE OMATEKEMÄ TALON LEIPÄ JA KAHVIN KANSSA MAKEA LEIVOS.

Työtehtävänäsi on aamupalan valmistus.

Vaatimuksena on jo muutaman vuoden kokemus keittiön töistä. Olet joustava ja oma-alotteinen sekä asenteesi on kunnossa.

Työpaikka on toistaiseksi voimassa oleva ja täytämme paikan sopivan henkilön löydettyä. 

Palkkaus on sopimuksen mukaan ja tarvittaessa majoitus onnistuu myös huokeaan hintaan.

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Oulu Oy:n kautta. Me huolehdimme että kaikki menee kuten ollaan sovittu. Saat siis meidän tuen ja turvan meillä työllistymisesi ajan.

Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai 0406238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus