Kuvaus työpaikasta

Aamupalakokki Pyhälle, Camp Kitchen&Bar

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 28.11.2022

Avoimet paikat: 1

Aamupalakokki Pyhälle CAMP KITCHEN&BAR

Reissussa pitää syödä hyvin. CAMP Kitchen&Bar tarjoilee omia lempiruokiamme Turusta Thaimaahan, Nuorgamista New Yorkiin ja maisemareittejä takaisin. Tule syömään ja juomaan kanssamme ja viihdy ihan liian pitkään. Tähän camping-elämään rakastuu toimistorottakin.

Pyhän CAMP Kitchen&Bar aloitti toimintansa kesällä 2022 Hotelli Pyhätunturin tiloissa. Syksyllä tilat remontoidaan ja uusittuun Campiin tulee yli 200 asiakaspaikkaa. Ravintolatilan remontin jälkeen avajaisia juhlitaan hiihtokauden alussa 2022.

Etsimme aamupalakokkia Pyhälle talvisesonkiin 2022-2023! Pääset työskentelemään mahtavassa luonnon ympäristössä kera tuntureiden.

Työtehtävänäsi on aamupalan valmistus.

Vaatimuksena on jo muutaman vuoden kokemus keittiön töistä. Olet joustava ja oma-alotteinen sekä asenteesi on kunnossa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mahtavissa lapin maisemissa. Ympärillä avautuu myös ihanat ja monipuoliset talviharrastus mahdollisuudet sekä pääset tutustumaan mahtaviin ihmisiin koko tunturissa joten aika kuluu varmasti loistavasti! 

Työ alkaa joulukuussa ja kestää vappuun saakka. Palkkaus on sopimuksen mukaan ja tarvittaessa sinulle järjestyy myös majoitus työpaikan lähettyviltä huokeaan hintaan!

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Oulu Oy:n kautta. Sinä saat Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja Lapin luonnosta nauttimiseen. Ole minuun rohkeasti yhteydessä jos haluat lisätietoja tästä tai muista kohteistamme Lapissa.

Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai 040-6238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus