Kuvaus työpaikasta

Tarjoilija Kilpisjärvi, Santa´s Hotel Rakka

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 28.11.2022

Avoimet paikat: 3

Santa´s Hotel Rakka, Tarjoilija

Santa’s Hotels -hotelliketju avaa uuden design-hotellin Kilpisjärvelle helmikuussa 2023. Arktisiin olosuhteisiin suunniteltu ympärivuotinen hotelli täydentää ketjun nykyistä majoitusvalikoimaa Kilpisjärvellä.

Uusi Santa´s Hotel Rakka tarjoaa Saanatunturin ja Käsivarren erämaan kävijöille 42 hotellihuonetta sekä 200-paikkaisen ravintolan. Huoneiden laadukas, pohjoismainen design ja huoneiden ikkunoista avautuvat Saanatunturin jylhät maisemat luovat keskenään näyttävän kontrastin. Ravintolan erikoisuus on maan sisään rakennettu viini- ja säilökellari. Hotelli tarjoaa korkeatasoisen palvelukokonaisuuden, jossa asiakkaan kokonaisvaltainen elämys on tärkeintä.

Haemme tarjoilijoita Kilpisjärvelle tulevaan uuteen design-hotelliin helmikuusta alkaen kausiluonteisesti tai mahdollisuus myös ympärivuotiseen työsuhteeseen.

Vaatimuksena vähintään 1-3 vuotta kokemusta, kuitenkin reipas ja iloinen asenne ratkaisee. Edellytämme sinulta kykyä työskennellä kansainvälisessä työympäristössä, paineensietokykyä ja joustavuutta sesonkisessa kiireessä sekä halua tuottaa asiakkaille elämyksellisiä hetkiä.

Tarjoamme huikean mahdollisuuden päästä työskentelemään täysin uudessa desing-hotellissa mahtavien maisemien ympäröimänä. Lapissa mahdollisuuksia ulkoharrastuksiin on monenlaisia ja koet aitoa lapin taikaa.

Palkkaus on sopimuksen ja osaamisesi mukaan sekä tarvittaessa sinulle löytyy myös majoitus huokeaan hintaan.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Sinä saat Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja Lapin luonnosta nauttimiseen. Ole minuun rohkeasti yhteydessä jos haluat lisätietoja tästä tai muista kohteistamme Lapissa.

Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai puh:040-6238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus