Kuvaus työpaikasta

ERISTYSPELTISEPPÄ voimalaitoskohteisiin

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 04.12.2022

Avoimet paikat: 4

Haemme asiakasyrityksellemme ERISTYSPELTISEPPÄÄ voimalaitostöihin.

Työnsuorituskohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja työtehtävät ovat voimalaitosten kunnossapitoon liittyviä eristystöitä. Työolosuhteet ovat ajoittain ahtaita ja kuumia, jopa haasteellisia. Työaika on arkisin klo 7:00 - 15:30.

Kohteessa suoritetaan suppea turvallisuusselvitys, joten edellytämme nuhteetonta taustaa. 

Arvostamme:

Työturvallisuuskortti on välttämätön ja tulityökurssin järjestämme tarvittaessa.

Jätä hakemuksesi linkistä tai heitä vapaamuotoinen hakemus CV:n kera sähköpostitse helsinki@lisapalvelu.net. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden kanssa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.  

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella arkisin 0400 629 141/Marko Rinne.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus