Kuvaus työpaikasta

PURKUTYÖNTEKIJÄ pääkaupunkiseudun kohteisiin

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 30.11.2022

Avoimet paikat: 2

Haemme asiakkaallemme PURKUTYÖNTEKIJÖITÄ pääkaupunkiseudun kohteisiin.

Odotamme:

Kohteet vaihtelevat pk-seudun alueella. Hyvä ja motivoitunut asenne ratkaisee työn jatkuvuuden. Palkkaus ja töiden aloitus sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi linkistä tai heitä vapaamuotoinen hakemus CV:n kera sähköpostitse helsinki@lisapalvelu.net. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana soveltuvien hakijoiden kanssa.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus