Kuvaus työpaikasta

RAKENNUSAPUTYÖNTEKIJÄ pääkaupunkiseudulle

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 30.11.2022

Avoimet paikat: 2

Keikkahommia etsimässä?

Haemme pääkaupunkiseudulle RAKENNUSAPUTYÖNTEKIJÖITÄ vaihteleviin toimeksiantoihin.

Hakijalta edellytämme:

Työn onnistumisen kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat mm. hyvä fyysinen kunto, oma-aloitteisuus ja joustavuus sekä vuorovaikutustaidot.

Työt sijoittuvat arkipäiviin ja ovat kestoltaan muutamasta päivästä useampaan kuukauteen työmaasta riippuen ja sopivatkin hyvin lisätienestiksi vaikka opiskelijalle tai oman työn ohelle.

Kiinnostuitko?

Jos tämä on etsimäsi työ, älä aikaile vaan jätä hakemuksesi linkistä tai lähetä valmis CV/vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla helsinki@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 

 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus