Kuvaus työpaikasta

RAKENNUSAPULAINEN Helsingin keskustaan

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 30.11.2022

Avoimet paikat: 3

Haemme RAKENNUSAPULAISIA Helsingin keskustan ympäristössä sijaitseville rakennustyömaille.

Työtehtävät sijoittuvat rakennustyömaan logistiikan tehtäviin, mm. työmaan jätehuoltoon, kantoapuun ja pieniin aputehtäviin.

Emme odota, että olet ammattilainen, kunhan sinulla on asenne kohdillaan ja haluat ansaita hyvästä työstä kunnon palkkaa. Saat perehdytyksen tehtäviin ennen töiden aloitusta.

Työaika on arkisin klo 7:00-15:30 ja töitä on tarjolla yhdestä viiteen päivään viikossa, työmaasta ja projektista riippuen. Kaikki työmaat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Työssäsi tarvitset työturvallisuuskortin. Mikäli et ole vielä sitä suorittanut, avustamme sen hankinnassa. Saat myös asianmukaiset suojavaatteet työhösi. 

Jos koet, että tämä on etsimäsi työ, älä aikaile vaan jätä hakemuksesi linkistä tai lähetä valmis CV/vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla helsinki@lisapalvelu.net, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus