Kuvaus työpaikasta

PUTKIASENTAJA pääkaupunkiseudulle

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 04.12.2022

Avoimet paikat: 1

Haemme asiakkaallemme PUTKIASENTAJAA pääkaupunkiseudulle.


Etsimme hyvällä asenteella varustettua tekijää. Voit olla uran alkuvaiheissa oleva innokas oppija tai kokeneempi konkari.

 

Odotamme Sinulta:

 

Eduksesi luetaan:

 

Jätä hakemuksesi linkistä ja kerro aiemmasta työkokemuksestasi tai heitä vapaamuotoinen hakemus CV:n kera sähköpostitse helsinki@lisapalvelu.net. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden kanssa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.  

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella arkisin 0400 629 141/Marko Rinne.

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus