Kuvaus työpaikasta

Vuoropäällikkö, Colorado Ruka

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 30.11.2022

Avoimet paikat: 1

Vuoropäällikkö, Colorado Ruka

Ravintola tunnettu amerikkalaisesta tyylistään sekä ruokalistastaan. Ruokaa ja rockia! Runsaat ja maukkaat annokset sekä joustava ja mukava palvelu. Aika ajoin vaihtuva aito ja amerikkalainen listamme takaa asiakkaille vaihtuvat makuelämykset, jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Keittiössä panostetaan omatekoisiin annosten raaka-aineisiin. 
Esim. hampurilaisten pihvit sekä monet muut annoslisukkeet ovat kaikki valmistettu Coloradon omassa keittiössä. Pihvit, kanat ja kalat grillaamme aidossa puuhiiliuunissa, joka tuo annoksiin ainutlaatuisen maun. Coloradon yhteydessä toimii myös erillinen baari, jossa voi viettää iltaa tunnelmallisessa miljöössä tai pysähtyä lasilliselle ohi kulkiessaan. Hiihtosesongin aikaan baarissa on live-iltoja melkein joka viikko ja sportit screeniltä.

Etsimme nyt salin vuoropäällikköä tulevalle talvikaudelle 2022-2023.

Vaatimuksena on vähintään 1-3 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Edellytämme paineensietokykyä ja joustavuutta sesonkisessa kiireessä sekä halua tuottaa asiakkaille elämyksellisiä hetkiä. Olet tiimipelaaja jolta löytyy hyvää organisointikykyä, osaat johtaa henkilökuntaa ja olet esimerkkinä muille työntekijöille. Hygieniapassi ja alkoholipassi tulisi myös taskusta löytyä.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä osana loistavaa tiimiä! Vapaalla sinulle avautuu ympärille huikeat harrastusmahdollisuudet lumisine tuntureineen. 

Aloitus on sopimuksen mukaan ja kestää vappuun saakka.

Tarjoamme kilpalukykyisen palkan omien taitojesi mukaan ja tarvittaessa sinulle järjestyy myös majoitus huokeaan hintaan.

Sinä saat Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja luonnosta nauttimiseen. Ole minuun rohkeasti yhteydessä jos haluat lisätietoja tästä tai muista kohteistamme.

Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai 040-6238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus