Kuvaus työpaikasta

CUSTOMER SERVICE OFFICER / INSINÖÖRI

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 30.11.2022

Avoimet paikat: 1

Asiakkaamme etsii asiakaspalvelutiiminsä vahvistukseksi Keravalle

CUSTOMER SERVICE OFFICERIA / INSINÖÖRIÄ kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Tässä tehtävässä työskentelet erilaisissa teknisten telapinnoitetuotteiden ja telahuoltotoimeksiantojen käsittelytehtävissä.

Toimit yhteyshenkilönä toimituksiin liittyvissä asioissa asiakkaalle, myynnille ja tuotannolle sekä vaikutat näiden rajapintojen sujuvaan yhteistyöhön omalla toiminnallasi.

Toimenkuvaan kuuluu mm. toimeksiantojen vahvistukset ja kommunikointi asiakkaalle, tuotannon karkeasuunnittelu yhdessä työnjohtajien kanssa, logistiikkajärjestelyistä vastaaminen sekä raportointi. Työssäsi tarvitset MS Office ohjelmia ja SAP-toiminnanohjausjärjestelmää.

Pienen, dynaamisen organisaation tehtävässä onnistumisessa auttaa halu oppia uutta ja valmius erilaisiin työtehtäviin. 

Olet etsimämme henkilö, jos

 Lisäksi arvostamme erityisesti:

ANDRITZ Fabrics and Rolls Oy tarjoaa vaihtelevia haasteita sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja kehittyä oman alasi huippuosaajaksi. Palkkaus sopimuksen ja osaamisesi mukaisesti.

Jos koet, että tämä tehtävä on kuin luotu Sinua varten, niin lähetä hakemuksesi pikaisesti ansioluettelon kera helsinki@lisapalvelu.net tai klikkaa "hae paikkaa", sillä haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella arkisin klo 10-14, Piritta Koskinen 044 719 1010.             

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus