Kuvaus työpaikasta

RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 30.11.2022

Avoimet paikat: 4

Haemme asiakaskohteidemme työmaille RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ pääkaupunkiseudulle ja Uudenmaan alueelle. Työmaat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tehtävät ovat monipuolisia apumiehen tehtävistä vaativimpiin tehtäviin, riippuen ammattitaidostasi. Työllistämme niin ammattilaisia, kuin aloittelijoitakin. 


Työsuhteen kesto riippuu työmaasta/työtehtävästä. Työaika arkisin pääsääntöisesti klo 7:00-15:30. Palkkaus sopimuksen mukaan, huomioiden koulutuksesi/työkokemuksesi. 

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan, joten toimithan nopeasti. Aloitamme haastattelut heti tehtäviin soveltuvien hakijoiden kanssa.

Voit jättää hakemuksesi linkistä tai lähettää valmiin CV:n/vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla helsinki@lisapalvelu.net


Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus