Kuvaus työpaikasta

Lähettämötyöntekijä kalatuotantoon

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 27.11.2022

Avoimet paikat: 1

Etsimme Lähettämötyöntekijää Ouluun, Calasta Oy

Työpaikkana on ravintolamaailmassa toimiva arvostettu kalatalo Oulun Jäälissä.

Tehtäviin kuuluu lähtevien tuotteiden pakkaaminen rullakoihin ja lavoille. Tilattujen määrien punnitseminen ja etiketöinti.

Saapuvien kuormien purkaminen ja lajittelu.

Oulun alueen kuormien jako kylmäkuljetus pakettiautolla.

Tarjoamme vakituisen työpaikan jossa työaika on ma-pe 06/07-14/15.00. Mukavat työkaverit ja työilmapiirin. Monipuolisen ja vaihtelevan työn. Palkkauksen sopimuksen mukaan. 

Vaatimuksena on positiivinen ja oma aloitteinen asenne. Aiempi kokemus varastotyöstä katsotaan eduksi. Mutta tehtävään perehdytetään hyvin. B ajokortti välttämätön. Hyvää fyysistä kuntoa vaatii tietysti tämä työ. Tarkuutta pitää olla jotta asiakkaat saavat aina tilaamansa tuotteet. Kuormia lähtee ympäri Suomea joten nimenomaan tarkkuus on valttia tässä hommassa.

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Oulu Oy:n kautta.

Lisätietoja: ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 0401966174

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus