Kuvaus työpaikasta

Tuotantopäällikkö

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 27.11.2022

Avoimet paikat: 1

Haemme asiakkaallemme tuotantotyöhön osallistuvaa sekä aktiivista TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ Lahden talousalueelle, tarkemmin ottaen Nastolassa sijaitsevaan tehtaaseen.

Etsimämme henkilö tulee työskentelemään puun palokyllästykseen liittyvän tuotantoprosessin kaikissa työvaiheissa sekä prosessin valvontatöissä. Lisäksi valmiin tuotteen varastointi-, pakkaus- sekä muut kuljetukseen valmistavat työt ovat osana työnkuvaa. Työhön tulee sisältymään myös muutamasta työntekijästä koostuvan tuotantotiimin ohjaus- sekä valvontatöitä.

Odotamme hakijoilta:

- Työkokemusta tuotanto-/prosessitöistä. Minkä tahansa alan vastaava työkokemus katsotaan eduksi.

- Paineensietokykyä sekä vastuullista työotetta

- Kykyä ratkaista ongelmia sekä selviytyä yksinkertaisista laskutoimituksista / kustannuslaskennasta

- Hyvää suomen- sekä englanninkielen taitoa. Englantia pitää pystyä puhumaan ja kirjoittamaan sujuvasti.

- Hyviä sosiaalisia taitoja

- Trukin ajotaidosta sekä varastotyökokemuksesta plussaa

Hakijoiden osalta työkokemus on tietysti oleellista, mutta sitäkin tärkeämpiä ovat asenne ja halu tehdä töitä. Tulet oppimaan uusia asioita sekä työskentelemään menetelmien kanssa, jotka eivät ole välttämättä entuudestaan tuttuja. Kaikki on kuitenkin opittavissa, kunhan peruslähtökohdat sekä asenne ovat kohdillaan.

Työ on aluksi vuokratyötä, työsuhde vakituinen. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työt on mahdollista aloittaa marras-joulukuun aikana, tarkempi aikataulu katsotaan sopivan tekijän löydyttyä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan yrityksessä, jonka mukana voit itsekin kasvaa roolissasi. 

Jos ja toivottavasti kun ilmoitus kolahti, laita hakemus oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan tekijän löydyttyä.

Lisätiedot asiaan liittyen:

Sami Ikävalko

044 716 0060

sami.ikavalko@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus