Kuvaus työpaikasta

PURKUTYÖNTEKIJÖITÄ

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 30.11.2022

Avoimet paikat: 2

Haemme Lappeenrannan seudulle Lisäpalvelun tiimiin hyvällä asenteella varustettuja PURKUTYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaidemme työmaille!


Tehtävänkuvaan kuuluu Purkumiehen tehtävät esim. Piikkaus ja kantotyöt.

Aikaisempi kokemus esim. Piikkauksesta katsotaan eduksi, mutta reippaalla asenteella pärjää jo pitkälle.

Eduksi katsotaan myös Työturvallisuuskortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Voimme kuitenkin tarvittaessa avustaa Työturvallisuuskortin hankinnassa ja meidän kautta on mahdollista saada myös auto käyttöön.

Tarjoamme hyvät työvarusteet ja kilpailukykyisen palkan.

Ota yhteyttä ja tule käymään toimistollamme kahvilla.

Mikäli kiinnostuit, hakemuksen voit laittaa oheisen linkin kautta, tai sähköpostitse lappeenranta@lisapalvelu.net

Lisätiedot asiaan liittyen: Jari 040 8308214

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus