Kuvaus työpaikasta

Sähköasentaja

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 30.11.2022

Avoimet paikat: 1

Sähköasentajaa pk-seudulle

Etsimme nyt asiakkaallemme sähköasentajaa sähköautojen lataustolppien asennukseen.

Työn kuvaus

Tässä työssä tulet näkemään moninaisia kohteita isoista pysäköintihalleista pieniin riviyhtiöihin. Työtehtäviin kuuluu: kaapelointia, johtoreittien rakentamista, keskuskytkentää, laitteiden kiinnittämistä ja kytkemistä, sekä käyttöönottoa. Työtä tehdään noin 90% ulkona.

Toivomme sinulta

Toivomme että osaat toimia tarvittaessa itsenäisesti asennustöissä ja että sinulta löytyy pelisilmää. Asenne on ensisijainen asia, jonkun verran pystymme myös opettamaan.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Voit hakea paikkaa painamalla `hae paikkaa` -kohtaa, tai olla suoraan yhteydessä Janneen sähköpostilla tai puhelimitse: 044 493 5003, janne.muotka@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus