Kuvaus työpaikasta

Alamiestaitoinen rakennusapuhenkilö

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 30.11.2022

Avoimet paikat: 2

Alamiestaitoinen rakennusaputyöntekijä

Etsimme nyt asiakkaallemme alamiestaitoista rakennusaputyöntekijää hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseville työmaille PK-seudulle.

Toivomme sinulta

Hyvää asennetta, alamiestaitoja (kokemusta enemmän tai vähemmän), suomen tai englannin kielen taitoa. Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Työtä tehdään pääsääntöisesti ma-pe 7:00-15:30. Käytössämme on Rakennusalan TES.

Kiinnostuitko paikasta?

Hyvä! Hae paikkaa painamalla, arvasit oikein `hae paikkaa` nappia. Voit myös lähettää hakemuksen suoraan sähköpostilla osoitteeseen janne.muotka@lisapalvelu.net  . Soita ja kysy, milloin vain, missä vain: 044 493 5003

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus