Kuvaus työpaikasta

SÄHKÖASENTAJA Uudenmaan alueelle

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 29.01.2023

Avoimet paikat: 1

Haemme asiakasyrityksellemme SÄHKÖASENTAJAA ylläpito- ja korjaustöihin pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueen kohteisiin.

Työ sisältää vaihtelevasti huoneistoremontteihin, sähkölaitteiden ja -laitteistojen asennuksiin ja asennusten suunnitteluun sekä huoltoon liittyviä tehtäviä.


Odotamme Sinulta

 

Hallitset hyvän asennustavan mukaiset käytännöt ja standardit. Ymmärrät sähkötyöturvallisuuden merkityksen päivittäisessä tekemisessä ja osaat ottaa huomioon työturvallisuuden näkökulmat.

Jätä hakemuksesi klikkaamalla ”hae paikkaa” tai lähetä hakemuksesi CV:n kera helsinki@lisapalvelu.net. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä tehtävään soveltuvien hakijoiden kanssa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja voit tiedustella osoitteesta helsinki@lisapalvelu.net tai arkisin 0400 629 141/Marko Rinne.


Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus