Kuvaus työpaikasta

Metallityöntekijä

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 31.01.2023

Avoimet paikat: 2

Haemme asiakasyrityksellemme Kouvolaan METALLITYÖNTEKIJÖITÄ.

Töitä tehdään pääsääntöisesti Kymenlaakson sekä Kaakkois-Suomen alueella tehdasreviisioissa ja kunnossapitokohteissa. Myöskään pajatyöt eivät ole poissuljettuja. Työt voivat sijaita myös muualla Suomessa, joten reissutyövalmius olisi hyvä olla. Työtehtävät muodostuvat osaamisesi mukaan.

Hakijalla katsotaan eduksi alaan soveltuva koulutus ja/tai työkokemus metallitöistä, mutta motivoitunut ja rehti asenne on tärkeimmät työllistymisen kannalta.

Jätä hakemus pian, hyville tekijöille töitä on tarjolla pikaisesti.

Mikäli heräsi kysyttävää, niin tiedustelut arkisin klo 10-14, Sonja Häyhänen puh. 0400 44 5454.

--

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus