Kuvaus työpaikasta

Tarjoilijoita Rukalle, Camp Kitchen&Bar

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 31.01.2023

Avoimet paikat: 2

Tarjoilijoita Rukalle CAMP KITCHEN&BAR 

Reissussa pitää syödä hyvin. CAMP Kitchen&Bar tarjoilee omia lempiruokiamme Turusta Thaimaahan, Nuorgamista New Yorkiin ja maisemareittejä takaisin. Tule syömään ja juomaan kanssamme ja viihdy ihan liian pitkään. Tähän camping-elämään rakastuu toimistorottakin.

Haemme tarjoilijoita kevätsesonkiin 2023. Pääset työskentelemään mahtavassa luonnon ympäristössä kera tuntureiden.

Vaatimuksena on alan koulutus tai hieman kokemusta alalta a`la carte tarjoilijana. Mutta kuten tiedämme niin oikea asenne ratkaisee. Työtä pelkäämätön ja alasta aidosti kiinnostunut henkilö pärjää tehtävässä hienosti. Vähintään Englanninkielen taito vaaditaan ja muu kielitaito on plussaa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mahtavissa lapin maisemissa. Ympärillä avautuu myös ihanat ja monipuoliset talviurheiluharrastus mahdollisuudet sekä pääset tutustumaan mahtaviin ihmisiin koko tunturissa joten aika kuluu varmasti loistavasti! 

Palkkaus on on sopimuksen mukaan ja tarvittaessa sinulle järjestyy myös majoitus työpaikan lähettyviltä huokeaan hintaan!

Sinä saat Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja Lapin luonnosta nauttimiseen. Ole minuun rohkeasti yhteydessä jos haluat lisätietoja tästä tai muista kohteistamme Lapissa.

marika.haataja@lisapalvelu.net tai 040-6238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus