Kuvaus työpaikasta

Työnjohtaja LTQ-Rakennus Oy:lle

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 31.01.2023

Avoimet paikat: 1

Haemme asiakkallemme LTQ-Rakennus Oy:lle pääkaupunkiseudulle TYÖNJOHTAJAA 

LTQ-Rakennus Oy on osa LTQ Group Oy-konsernia, joka tuottaa vaativia pölynhallinta-, työmaalogistiikka-, sekä työturvallisuuspalveluita yritysasiakkaille pääkaupunkiseudulla jo yli 15-vuoden kokemuksella. LTQ-Rakennus Oy on palvellut asiakkaita Helsingissä ja Uudellamaalla aikaisemmin LTQ-Partnersin nimen alla, ja vuodesta 2020 lähtien LTQ-Rakennus Oy:nä.

Toteutamme rekrytoinnin toimeksiantona, joka on osa Lisäpalvelu yrityksen palvelukonseptia. Valittu työntekijä työllistyy suoraan asiakkaan työsuhteeseen, mutta ensihaastattelut käydään Lisäpalvelun kanssa. 

Tulevassa työssäsi vastaat logistiikkatyön johtamisesta ja organisoinnista rakennustyömailla. Arvostamme ymmärrystä ja kokemusta rakennustyömaalta, mielellään työmaalogistiikasta ja työturvallisuudesta. Työnjohtajana vastaat haalauksista, raivauksista, jätehuollosta, siivouksesta ja materiaalitoimituksista sekä muista työmaalogistiikkaan kuuluvista tehtävistä.  Aikaisempi työkokemus nokkamiehen tai työnjohtajan tehtävästä auttaa tehtävässä suoriutumisessa. Eduksi katsomme kuvalukutaitoa (rak/ark) sekä alamieskokemusta, jotta voisit tarvittaessa ohjata/ järjestää nostotöitä.

Puhut sujuvaa Suomea ja tulet toimeen myös englannin kielellä sekä omaat perus IT-järjestelmien hallintaa.

Hakijalta odotamme oma-aloitteista työotetta, täsmällisyyttä ja joustavuutta työaikoijen suhteen (joskus työpäivä voi venyä tai joutuu tulemaan hieman aiemmin töihin - näistä toki aina maksetaan tessin mukaiset korvaukset). Omaat myös hyviä sosiaalisia taitoja. 

Tarjoamme vakituisen työsuhteen avoimessa ja mukavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi.

Käytössä on Rakennusalan toimihenkilöiden TES.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Paina `hae työpaikkaa` -nappia ja jätä meille helposti yhteystietosi. Olemme sinuun yhteydessä pikimmiten! Ota huomioon, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja tästä hausta voit kysellä Aleksandra Misiorowskalta numerosta: 044 9625420 tai sähköpostilla: aleksandra.misiorowska@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus