Kuvaus työpaikasta

Kesätöihin Stadin terasseille!

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 30.04.2023

Avoimet paikat: 10

Haemme pääkaupunkiseudulle hyvällä asenteella varustettuja

TERASSITARJOILIJOITA

Tunnetko jo auringon poltteen kasvoissasi ja hyvän fiiliksen, kun Stadin kadut ja terassit täyttyvät iloisista ihmisistä? 

Nyt on aika suunnata katse kesään ja suunnitella paras kesä ikinä! Etsimme reippaita kesätyöntekijöitä terassitarjoilijoiksi. Oletko asiakaspalveluhenkinen, aurinkoinen ja vuorovaikutustaitoinen aloitteleva tai jo hyvän kokemuksen kerännyt ravintola-alan osaaja? Me etsimme Sinua!

Työt alkavat joustavasti kesän kynnyksellä. Kerrothan siis hakemuksessasi, miten olet käytettävissä ja milloin voit aloittaa.

Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä, joten jätä hakemuksesi hyvissä ajoin nettisivujemme kautta, tai sähköpostilla jari.palmberg@lisapalvelu.net.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus