Kuvaus työpaikasta

Tarjoilija

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 28.02.2023

Avoimet paikat: 4

Haemme TARJOILIJOITA Kouvolan kaupunkialueella sijaitseviin asiakasyrityksiimme.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa työkokemusta ravintola-alalta. Pidät aktiivisesta asiakaspalvelusta, eikä tiukkakaan työtahti häiritse suoritustasi. Aito into ja kiinnostus työhön sekä joustava asenne asiakkaiden palveluun ovat kaiken a ja o.

Työvuorojen pääpaino on viikonlopuilla. Töitä on tarjolla vaihtelevasti baaritarjoilun sekä á la carte- ja tilaustarjoilun parissa.

Sopii mainiosti opiskelijalle sekä päätyön ohelle lisätöiksi.

Mikäli koet, että tämä on juuri sitä mitä etsit, jätä hakemuksesi pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa arkisin klo 10-15 Nora Vuorio, p. 044 427 2320/nora.vuorio@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus