Kuvaus työpaikasta

Kirjanpitäjä Tilitoimisto Aurum Oy:lle

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 29.01.2023

Avoimet paikat: 1

Haemme rekrytointitoimeksiantona KIRJANPITÄJÄÄ Tilitoimisto Aurum Oy:lle

Aurum on täyden palvelun tilitoimisto, nimensä mukaisesti "kullanarvoinen" taloushallinnon kumppani yrityksille kokoluokasta riippumatta. Palveluvalikoimaan kuuluvat kaikki kirjanpito- ja tilitoimistopalvelut yrityksen perustamisvaiheesta alkaen, sisältäen selkeät raportoinnit sekä kuukausiyhteenvedot. Kokoluokaltaan Aurumin toiminta pyörii muutaman henkilön pienen, mutta erittäin ammattitaitoisen tiimin voimin. Aurumin kotisivut löydät osoitteesta: https://tilitoimistoaurum.fi/

Uudelta tiimin jäseneltä edellytetään vahvaa taloushallinnon ja kirjanpidon osaamista, sekä hyvän perehdytyksen jälkeen kykyä itsenäiseen työhön. Perehdytysjakson jälkeen työt on mahdollista suorittaa pääosin etätöinä, mutta arviolta muutaman viikon välein on hyvä käydä myös paikan päällä Aurumin toimistotiloissa Kotkassa.

Etätyömahdollisuuden vuoksi työntekijän asuinpaikkakunnalla ei ole lähtökohtaisesti sen suurempaa väliä, kunhan ajoittainen Kotkaan kulkeminen onnistuu sopivan helposti. Otamme huomioon hakijat asuinpaikkakunnasta riippumatta, kunhan osaaminen ja ammattitaito kohtaavat työnkuvan kanssa.

Yhteenveto työpaikasta:

- Vakituinen työpaikka täyden palvelun tilitoimistossa 

- Joustavat työajat sekä etätyömahdollisuus

- Palkkaus osaamisen/kokemuksen mukaan, palkkahaitari pyöreästi 2700e-3000e/kk

Hakijoilta odotamme:

- Tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä työkokemusta kirjanpitäjän työtehtävistä

- Palveluhenkistä, ratkaisukeskeistä sekä ennen kaikkea itsenäistä työskentelyotetta

- Suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen eri järjestelmistä sekä taloushallinnon ohjelmista. 

Laitathan hakemuksesi oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten läpikäynnin sekä haastattelut jo hakuajalla, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot asiaan liittyen Lisäpalvelun yhteyshenkilöön:

Sami Ikävalko

sami.ikavalko@lisapalvelu.net

puh. 044 716 0060

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.  


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus