Kuvaus työpaikasta

Hyllyttäjä, myymälätyöntekijä projektityöhön

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 29.01.2023

Avoimet paikat: 3

Haemme asiakkaallemme MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÖITÄ/HYLLYTTÄJIÄ myymälöiden muutosprojekteihin Hämeenlinnaan ja sen lähialueille.

Työ on niin sanotusti siistiä sisätyötä kohteena olevien myymälöiden tiloissa, ja työnkuva myymälän hyllyjen siirtämistä ja tilamuutosten toteuttamista uuden konseptin mukaiseksi.

Myymälöiden tilamuutokset ovat aina tietyn ajan kestäviä projekteja, ja ensimmäinen muutosprojekti maaliskuun puolen välin tienoilla kestää arviolta kolme viikkoa. Projektien aikana työtä tehdään pääosin arkisin (ma-pe) ja päivävuorossa (7,5h päivässä). Ensimmäisen projektin jälkeen hyvän tekijän on mahdollista työllistyä myös tulevissa projekteissa.

Edellytämme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa, ahkeraa asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä tiimityötaitoja. Työssä tarvitaan ajoittain myös käsityökaluja, joten vähintään akkuporakoneen pitäisi pysyä kädessä. Palkkaus työssä menee kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti.

Töihin kulkemisesta vastaat pääosin itse, mutta pidemmän matkan päässä oleviin kohteisiin on mahdollista kulkea työporukan yhteiskyydeillä.

Jos koet olevasi oikea henkilö tähän tehtävään, pistä hakemuksesi oheisen linkin kautta! Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja:

Anni Vellonen

anni.vellonen@lisapalvelu.net

puh. arkisin ma-pe 10-15

044 427 2325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus