Kuvaus työpaikasta

Elementtiasentaja

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 12.02.2023

Avoimet paikat: 6

Haemme yhteistyökumppanillemme hyvällä asenteella ja osaamisella varustettuja

Elementtiasentajia

Toivomme hakijalta kokemusta rakennusalan töistä, reipasta otetta sekä joustavuutta työskentelyyn. Toivomme myös hakijalta voimassaolevaa työturvakorttia. Muiden korttien löytyminen, esimerkiksi EA1, on plussaa. Tarvittaessa koulutamme puuttuvat pätevyyskortit.

Odotamme tiimityöskentelytaitoa sekä suomen kielen taitoa. Työt sijaitsee Kouvolassa, uudessa elementtitehtaassa.

Palkkaus rakennusalan TES mukaan, tämän lisäksi mahdollinen tuotantopalkkio. Alkuun työsuhde meidän kauttamme kuuden kuukauden ajan, jonka jälkeen mahdollinen siirtymä asiakkaan omille kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Laita hakemusta tulemaan, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Yhteydenotot arkisin klo 10-14, Sonja Häyhänen puh. 0400 445454.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus