Kuvaus työpaikasta

Luukkuvahteja UPM Kymin seisakkiin

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 31.03.2023

Avoimet paikat: 10

Haemme nyt

Luukkuvahteja UPM Kymin revision ajalle 27.4.-16.5.2023.

Luukkuvahtina valvot säiliöiden sisäpuolella työskentelevien henkilöiden työskentelyä, sekä pidät heistä kirjaa. Olethan luonteeltasi täsmällinen ja sinulla on aktiivinen ote turvallisuuteen.

Työtä tehdään 12 tunnin vuoroissa, kahdessa vuorossa myös viikonloppuisin.

Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä ensiapukorttia, tarvittaessa pätevyyksien suorittaminen onnistuu kauttamme.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi pikimmiten, aloitamme haastattelut mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja arkisin klo 10-14 Sonja Häyhänen, puh 0400 44 5454.

---

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus