Kuvaus työpaikasta

A la carte tarjoilija, Roka Kitchen & Wine Bar

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 31.01.2023

Avoimet paikat: 1

Roka Kitchen & wine bar, A la carte tarjoilija

ROKA KITCHEN & WINE BAR

Tunnelmallinen bistro Ranskassa, tapaksia Espanjassa, itse tehtyä pastaa Italiassa, makuja ja viinejä ympäri maailmaa. Nämä halusimme tuoda Rovaniemelle, lähelle sinua! Roka Kitchen & Wine Barista teimme uudenlaisen olohuoneen makuelämyksille, laatuviinejä ja cocktaileja myöten.

Roka Kitchen & Wine Barin makumaailmassa on rento pohjoissuomalainen ote, johon lisämaustetta haetaan eurooppalaisista keittiöistä. Raaka-aineiden arvostus näkyy lautasella; laadukkaista aineksista koostetut annokset korostavat raaka-aineiden omaa puhdasta ja selkeää makua ja ulkonäköä.

Roka Street Bistro on 25 paikkainen kortteliravintola, jossa tarjotaan sitä mitä parhaiten osataan; parhaista raaka-aineista valmistettua katuruokaa sekä bistrotyylisiä aitoja makuja ja palvelua, laatujuomia unohtamatta.

Etsimme tarjoilijaa vakituiseen työsuhteeseen arvostettuun Roka Kitchen & Wine bariin.

Vaatimuksena on vähintään 1-3 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Sinulta olisi hyvä löytyä paineensietokykyä ja joustavuutta sesonkisessakin kiireessä mutta kuitenkin aito kiinnostus alaa kohtaan sekä reipas ja iloinen asenne ratkaisee. Hygieniapassi ja alkoholipassi tulisi myös taskusta löytyä.

Suomen- ja englanninkielentaito on välttämätön sekä muu kielitaito katsotaan eduksi.

Kilpailukykyinen palkka osaamisesi mukaan.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana sekä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyä.

Sinä saat Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon. Ole minuun rohkeasti yhteydessä jos haluat lisätietoja tästä tai muista kohteistamme Lapissa.

marika.haataja@lisapalvelu.net tai 040-6238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus