Kuvaus työpaikasta

Kokki, Ravintola KuuKuu Kesä 2023

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 31.01.2023

Avoimet paikat: 1

Kokki, Ravintola KuuKuu Kesä 2023

Baari ja keittiö Töölön sydämessä. Ravintola KuuKuu on hyvän ruoan kotimainen kortteliravintola. Ruokatyylimme on sopiva sekoitus perinteisiä makuja ja modernia keittotaitoa. Viihtyisässä baarissamme voi laatujuomien kanssa nauttia omassa keittiössämme valmistettuja sopuhintaisia pikkuannoksia. 

Ruokatyylimme on sopiva sekoitus perinteisiä makuja ja modernia keittotaitoa. Kaikki ruoka valmistetaan tuoreista raaka-aineista käsityönä. Suomalais-skandinaavisia klassikoitamme ovat esimerkiksi Toast Skagen –katkarapuleipä, lihapullat ja lohikeitto

Kesän suunnitelmat vielä auki?

Töölössä sijaitseva Ravintola KuuKuu kaipailee kesän ajaksi riveihinsä kokki vahvistusta.

KuuKuussa pääset osaksi huippuosaajien keittiö tiimiä!

Pääosaa keittiössä näyttelevät tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet suomalais-skandinaaviseen tyyliin.

Toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta a'la carte maailmasta.

Suomalainen ruokakulttuuri on sinulle tuttua, olet halukas oppimaan ja kokeilemaan uutta!

Olet tiimipelaaja ja uskot yhdessä tekemisen meininkiin.

Tarjoamme kokoaikaisen työn toukokuun alusta elokuun loppuun saakkaa. Oikean tekijän löydyttyä työtä on mahdollisuus jatkaa myöskin kesäkauden jälkeen.

Olisiko tässä sinun uusi paikkasi?

Laita meille viestiä niin jutellaan lisää.

Mika Hirvinen

mika.hirvinen@lisapalvelu.net

044 493 2109

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus