Kuvaus työpaikasta

Rakennustyöntekijöitä

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 29.01.2023

Avoimet paikat: 2

Haemme asiakasyrityksellemme RAKENNUSMIEHIÄ eri työmaakohteisiin Oulun alueelle.

Lisäpalvelu on maan suurimpia työvoiman toimittajia rakennusalalle, olemme erinomainen kanava työllistyä joko heti tai vastaavasti sopia töistä sekä aikatauluista tulevaa silmälläpitäen.

Etsimme työntekijöitä, joilla on hyvä fyysinen kunto, monipuolisesti kokemusta rakennusalan työtehtävistä sekä erittäin hyvä asenne työtä kohtaan.

Meiltä löytyy useita eri asiakkuuksia Oulun alueelta, joten ei tarvitse huolehtia töiden jatkuvuudesta, jätä nämä asiat meidän järjestettäväksi ja keskity pelkästään työntekoon.

Vaatimuksena voimassa oleva työturvallisuuskortti. Palkkaus sopimuksen mukaan. Töissämme noudatetaan talonrakennusalan työehtosopimusta.

Jos olet nyt tai tulevaisuudessa töitä vailla oleva tekijä, laita hakemus tulemaan joko oheisen linkin kautta tai sähköpostilla rami.poijula@lisapalvelu.net. Tämän jälkeen lähdetään kartoittamaan tarkempia aikatauluja sekä työmahdollisuuksia.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus