Kuvaus työpaikasta

Ratatyöntekijä

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 31.03.2023

Avoimet paikat: 10

Haemme nyt Etelä-Suomen alueelle

RATATYÖNTEKIJÖITÄ

tulevalle, kesän kynnyksellä starttaavalle kaudelle, rakentamisen sekä kunnossapidon työtehtäviin. Työ on pääsääntöisesti normaalia viikkotyötä. Yövuorot on alalla melko yleisiä, joten olethan valmis vuorotyöhön. Työ sisältää myös pidempiä päiviä ja satunnaisia viikonlopputöitä.

Ethän myöskään säikähdä vaihtelevia kelejä, sillä Suomen kesä voi tarjota mitä erilaisempia sääolosuhteita. Työt sijaitsevat vaihtelevasti eri puolilla Etelä-Suomea, työmaiden mukaan.

Odotamme sinulta:

- Motivoitunutta, oppimisenhaluista asennetta

- Valmiutta reissutöihin

- Hyvää fyysistä kuntoa

Eduksi katsotaan

- B-luokan ajokortti

- Työturvallisuuskortti

- Kokemusta maanrakennus-/ratatöistä

- Ratatyöturvallisuuskortti

Tarvittaessa pätevyyskoulutukset onnistuvat meidän kauttamme. Jätäthän hakemuksen pian mikäli kiinnostuit paikasta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Hyville tekijöille on tiedossa jatkuva ja pitkäaikainen työpesti.

Yhteydenotot arkisin klo 10-14, Sonja Häyhänen puh. 0400 44 5454 tai sähköpostilla sonja.hayhanen@lisapalvelu.net.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus