Kuvaus työpaikasta

Tuotantotyöntekijä

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 28.02.2023

Avoimet paikat: 1

Kiinnostaako joustava työ puusepänteollisuuden alalla? Oletko työuraasi aloitteleva tekijä vai kenties jo kokeneempi alan ammattilainen? Lisäpalvelulta löytyy vaihtelevia hommia monentasoisille osaajille. Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

 

Etsimme nyt tuotantotyöntekijää Kouvolan Myllykoskella sijaitsevaan kohteeseen alkaen helmikuusta ja kestäen loppukesään.

 

Millainen työ on kyseessä?

 

Työtehtävät rakentuvat tuotannon eri vaiheista, maalaamosta pakkaamiseen. Voit olla kokenut konkari tai vasta työuraasi aloitteleva, kunhan yleisimmät työkalut pysyvät käsissäsi.

Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa, sillä jokaisen työtehtävän perehdytys tapahtuu suomeksi.

Aikaisempi kokemus tuotannon töistä ei ole välttämätöntä, sillä hyvällä asenteella, korkealla työskentelymotivaatiolla sekä luotettavuudella pääset jo pitkälle. Tarkkuus ja huolellisuus ovat valttejasi. Trukinajotaito on välttämätöntä.

 

Päiväsi tulevat kulumaan esimerkiksi näiden tehtävien parissa:

 

Työtehtäväsi luonnollisesti muuttuvat työn edetessä. Myös osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi vaikuttavat siihen, mitä kaikkea pääset tekemään.

 

Teet hommia osana 2-3 henkistä tiimiä. Vaikka ympärillä on tiimi, työsi on itsenäistä, eli tarvitset oma-aloitteista työotetta ja ongelmanratkaisukykyä.

 

Mitä odotamme sinulta?

 

Pärjäät tehtävässä mainiosti, jos sinulla on:

 

Plussaa on (mutta ei välttämätöntä!), jos sinulla on lisäksi:

 

Mitä me tarjoamme sinulle?

 

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Rakennusalan asiakaskuntamme on todella monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Ison asiakaskuntamme ansiosta töitä on tarjolla jatkuvasti, ja yhden työkeikan päättyessä voitkin osaamisesi mukaan työllistyä pian seuraavalle työmaalle.
  4. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

 

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian!

 

Jäikö sinulle kysyttävää? Jussi Niininen kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat numerosta 050 441 3058 tai sähköpostilla osoitteesta jussi.niininen@lisapalvelu.net.

 

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

 

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus