Kuvaus työpaikasta

Prosessinhoitaja puhdastilapesulaan!

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 31.01.2023

Avoimet paikat: 1

Etsimme tiimiimme

PROSESSINHOITAJAA PUHDASTILAPESULAAN

kokopäiväseen työsuhteeseen (37,5 h/vko). Työaika sijoittuu arkisin klo 6 - 18 välille.

Arkityö puhdastilapesulassa on monipuolista ja mielenkiintoista puhdastilatekstiilien huoltoa. Päivittäisessä työssäsi pääset käyttämään omia vahvuuksiasi työtehtävien suorittamiseen sekä sisäistä yrittäjähenkisyyttä osana tuotantotiimiä. Puhdastilapesulassa työhösi kuuluvat; pesu, viikkaus, sterilointi ja pakkaus. Ompelutaito on hakijalle eduksi.

Meille tullessasi ei tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta tai alan koulutusta. Tekijänä pärjäät meillä positiivisella asenteella, oma-aloitteisuudella, halulla oppia ja kyvyllä kommunikoida asioista suomen kielellä. Haluamme, että olet täysi-ikäinen ja omaat riittävän fyysisen kunnon työssä suoriutumiseen.

Työtehtäviisi sinut perehdytetään vaiheittain ja kokemuksen kautta opit hallitsemaan tuotantoprosessimme.

Palkkaus on tekstiilihuoltoalan TES:n mukainen.

Työpaikka sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Turun kupeessa, joten ajokorttia/omaa autoa et välttämättä tarvitse.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä mahdollisesti jo hakuajalla, joten ethän aikaile kattavan hakemuksen lähettämisen kanssa!

Lisäinfoa itsestäsi voit lähettää myös s-postilla osoitteeseen: tomi.sykko@lisapalvelu.net / 044-4272331

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus