Kuvaus työpaikasta

Rakennussiivooja voimalaitokseen

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 28.02.2023

Avoimet paikat: 1

Kiinnostaako joustava työ rakennusalalla? Oletko työuraasi aloitteleva tekijä vai kenties jo kokeneempi rakennusalan ammattilainen? Lisäpalvelulta löytyy vaihtelevia hommia monentasoisille osaajille. Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

Etsimme nyt (RAKENNUS) SIIVOOJIA  

Millainen työ on kyseessä?

Tässä työssä tehtävät sijoittuvat Helsingin voimalaitoksissa tehtävään kunnossapito siivoukseen. Myös rakennustyömaan siivoukset kuuluvat tehtäväkenttään. Työtehtäväsi ovat siis monipuolisia ja roolisi vastuullinen. 

Työtehtäväsi luonnollisesti kehittyvät, kun pääset "taloon sisään". Myös osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi vaikuttavat siihen, mitä kaikkea pääset tekemään.

Mitä odotamme sinulta?

Pärjäät tehtävässä mainiosti, jos sinulla on:

⚒️ Vähintään vuoden vuoden työkokemus rakennus/ -siivoustyöstä

⚒️ Hyvää asennetta työntekoon ja halua oppia uutta

⚒️ Nuhteetonta taustaa. Voimalaitoksissa työskenteleville haetaan Suppea turvaselvitys. 

 

Plussaa on (mutta ei välttämätöntä!), jos sinulla on lisäksi:

➕ Voimassa oleva työturvallisuuskortti

 

Mitä me tarjoamme sinulle?

✅Reilun palkkauksen, joka on aina vähintään alan työehtosopimuksen mukainen. Tässä työssä tuntipalkkasi tulee olemaan 12,00-13,00 euron välillä (neuvotellaan tarkemmin osaamisen ja kokemuksen mukaan).

✅Työkalut ja muut työssä tarvittavat  varusteet.

✅Apua ja tukea työssä tarvittavien korttien ja koulutusten hankkimiseen.

✅Luotettavan työpaikan, jossa kaikki työsuhteeseen liittyvät asiat hoituvat oppikirjan mukaan.

 

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

1️⃣Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

2️⃣Rakennusalan asiakaskuntamme on todella monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.

3️⃣Ison asiakaskuntamme ansiosta töitä on tarjolla jatkuvasti, ja yhden työkeikan päättyessä voitkin osaamisesi mukaan työllistyä pian seuraavalle työmaalle.

4️⃣Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

 

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian!

Jäikö sinulle kysyttävää? Voit laittaa kysymyksiä sähköpostiimme (sekä valmiin CV:n) helsinki@lisapalvelu.net 

 Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

 Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus