Kuvaus työpaikasta

Hotellityöntekijä

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 06.03.2023

Avoimet paikat: 1

Kiinnostaako joustava työ hotelli- ja ravintolapalvelujen parissa? Oletko työuraasi aloitteleva tekijä vai kenties jo kokeneempi asiakaspalvelun ammattilainen? Lisäpalvelulta löytyy vaihtelevia hommia monentasoisille osaajille. Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

 

Etsimme nyt vastaanottovirkailijaa Kouvolassa sijaitsevalle hotellille kesän ajaksi työsuhteeseen.

 

Millainen työ on kyseessä?

Vastaanottovirkailijana työtehtäväsi ovat monipuolisia ja roolisi vastuullinen. Työsi alkaa työpaikkaan ja -tapoihin tutustumisesta. Perehdytyksen pohjalta saat valmiudet toimia itsenäisemmin keskeisimmissä tehtävissä. 

 

Päiväsi tulevat kulumaan esimerkiksi näiden tehtävien parissa:

 

Teet hommia osana tiimiä, mutta työpäivät sisältävät myös itsenäistä työskentelyä. Tarvitset siis oma-aloitteista työotetta ja ongelmanratkaisukykyä.

 

Mitä odotamme sinulta?

 

Pärjäät tehtävässä mainiosti, jos sinulla on:

 

Plussaa on (mutta ei välttämätöntä!), jos sinulla on lisäksi:

 

Mitä me tarjoamme sinulle?

 

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Eri alojen asiakaskuntamme on todella monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Ison asiakaskuntamme ansiosta töitä on tarjolla runsaasti, ja yhden työkeikan päättyessä voitkin osaamisesi mukaan työllistyä pian seuraavaan paikkaan.
  4. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

 

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian!

 

Jäikö sinulle kysyttävää? Nora Vuorio kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat numerosta 044 427 3430 ( arkisin klo 10-15 välillä), tai sähköpostilla osoitteesta nora.vuorio@lisapalvelu.net.

 

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

 

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

 

Hae meille, niin etsitään yhdessä juuri sinulle mielekäs työ!


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus