Kuvaus työpaikasta

Cafe Ursulaan kahvilatarjoilijoita kesäksi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 10.02.2023

Avoimet paikat: 7

Kesäksi töihin legendaariseen Café Ursulaan? 
Olympiavuonna 1952 perustettu Café Ursula on suomalaisista juuristaan tunnettu kahvilaravintola. Tänäkin päivänä Ursula on viiden sosiaalisen järjestön omistuksessa ja yrityksen tuotto käytetään omistajayhdistysten hyväntekeväisyystyön tukemiseen. 

Kaivopuiston rannassa sijaitseva Café Ursulan ympäristö on yksi Helsingin upeimmista paikoista. Merellinen sijainti ja kaunis Kaivopuisto toimii ympäri vuoden niin pääkaupunkiseutulaisten kahvila- ja ruokapaikkana, ulkopaikkakuntalaisten kesäkohteena kuin turistienkin ehdottomana vierailukohteena. 

Café Ursula toivottaa asiakkaansa tervetulleeksi vuoden jokaisena päivänä. Ursulaan voit tutustua paremmin www.ursula.fi-sivustolla. 

 

Haemme kesäksi  Café Ursulaan reippaita kahvilatarjoilijoita. 
Ursulan kesätyöntekijänä vastaat ravintolan yleisestä viihtyvyydestä ja hyvästä asiakaspalvelusta. Työpanoksesi on tärkeässä osassa täydentämässä koko tiimiä. 

Monipuolisiin työtehtäviin kuuluu mm. kassatyöskentelyä, erikoiskahvien valmistusta, esimerkiksi salaattien ja cocktailien valmistusta sekä ravintolan yleisestä siisteydestä huolehtimista. Tärkeintä tietenkin on, että asiakkaat tuntevat olonsa tervetulleeksi, eikä hymysi hyydy kiireestäkään huolimatta ja pystyt palvelemaan Kaivopuiston asiakaskuntaa kiitettävästi. 

Ursulan kesätyöntekijä on tottunut työskentelemään ravintola- tai kahvilaympäristössä ja tarttuu työhön oma-aloitteisesti. Etsimämme henkilö on tarvittaessa valmis joustamaan sekä laittaa itsensä rohkeasti likoon myös uusissa haasteissa.   

Työ edellyttää hygieniapassia ja täysi-ikäisyyttä, anniskelukokemusta sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielitaito katsotaan eduksi. Baristan ammattitaito sekä lounas- ja ala carte- tarjoilukokemus ovat hyödyllisiä. Toivomme sinun pääsevän aloittamaan työt jo keväällä osa-aikaisesti, koska sesonki meillä alkaa jo kevätauringon alkaessa lämmittää. 

Perehdytämme valitut työntekijät Ursulan toimintatavoille, koulutamme henkilöt talon viini- ja cocktailmaailmaan sekä jokainen kesätyöntekijä osallistuu baristakoulutukseen. 

Tarjoamme monipuoliset työnkuvat ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Merellinen miljöö, mukavat asiakkaat sekä mahtavat työkaverit tekevät kesäpäivistä muistettavia! 

Mikäli kiinnostuit tästä unelmien kesätyöpaikasta, täytä hakemus oheisen lomakkeen kautta ja liitä mukaan myös cv.  

Haemme yhteensä seitsemää kassatarjoilijaa, työsuhde on määräaikainen 112,5h/3vko tai 90h/3vko aikavälille 1.6-30.8.2023.  

Toivomme sinulta valmiutta aloittaa työt Ursulassa viikonloppu- ja kiirepäivinä mahdollisuuksien mukaan jo ennen kesää. Työsopimus tehdään Lisäpalvelu Helsinki Oy/Hel Palvelu Oy:n kanssa, jolloin sinulla on mahdollisuus työllistyä myös määräaikaisuuden ulkopuolella. 

Hakuaika päättyy 10.2.2023.  

Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä, joten jätä hakemuksesi hyvissä ajoin nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostilla harri.panula@lisapalvelu.net 0505215584

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus