Kuvaus työpaikasta

Vuoropäälliköksi legendaariseen Café Ursulaan

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 10.02.2023

Avoimet paikat: 1

Vuoropäälliköksi legendaariseen Café Ursulaan

 

Olympiavuonna 1952 perustettu Café Ursula on suomalaisista juuristaan tunnettu kahvilaravintola. Tänäkin päivänä Ursula on viiden sosiaalisen järjestön omistuksessa ja yrityksen tuotto käytetään omistajayhdistysten hyväntekeväisyystyön tukemiseen.

Kaivopuiston rannassa sijaitseva Café Ursulan ympäristö on yksi Helsingin upeimmista paikoista. Merellinen sijainti ja kaunis Kaivopuisto toimii ympäri vuoden niin pääkaupunkiseutulaisten kahvila- ja ruokapaikkana, ulkopaikkakuntalaisten kesäkohteena kuin turistienkin ehdottomana vierailukohteena.

Café Ursula toivottaa asiakkaansa tervetulleeksi vuoden jokaisena päivänä. Ursulaan voit tutustua paremmin www.ursula.fi-sivustolla.

Etsimämme Ursulan kesävuoropäällikkö omaa aikaisempaa työkokemusta ravintola-alalta sekä esimiestehtävistä. Hän uskaltaa ottaa vastuuta, hallitsee kokonaisuuksia, osaa organisoida ja tekee työnsä aina tunnollisesti sekä tehokkaasti. Hän kannustaa, ohjaa ja motivoi muita sekä ymmärtää hyvän asiakaspalvelun merkityksen.

Vuoropäällikkönä vastaat työvuorosi aikana vuoron toimivuudesta ja tehokkuudesta sekä laadukkaasta asiakaspalvelusta. Osallistut suorittavaan työhön ja ohjaat työtä omalla esimerkilläsi. Ursulassa järjestetään runsaasi yksityis- ja yritystilaisuuksia, joten kokemus tilaisuustarjoilusta ja / tai tilaisuuden myynnistä katsotaan eduksi.

Tärkeintä on kuitenkin motivoitunut asenne, mikä välittyy niin asiakkaisiin kuin työkavereihinkin ja sinulla on suuri asiakaspalvelijan sydän.Tarjoamme monipuoliset työnkuvat ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi.

 

Voit olla jo kokenut esimies tai urasi alussa oleva tulevaisuuden suunnannäyttäjä, asenne ratkaisee!

Työtehtävä edellyttää vastaavan hoitajan pätevyyttä ja hygieniapassia sekä suomen ja englannin kielitaitoa.

Työsuhde on määräaikainen 112,5h/3vko, 16.5.-30.8.2023. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hakuaika 10.2.2023 saakka.

Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä, joten jätä hakemuksesi hyvissä ajoin nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostilla harri.panula@lisapalvelu.net 0505215584

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus