Kuvaus työpaikasta

HUOLTOMIES teollisuuden kunnossapitoon

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 31.03.2023

Avoimet paikat: 4

Kiinnostaako joustava työ rakennusalalla? Oletko työuraasi aloitteleva tekijä vai kenties jo kokeneempi rakennusalan ammattilainen? Lisäpalvelulta löytyy vaihtelevia hommia monentasoisille osaajille. Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

 

Etsimme nyt TYÖNTEKIJÖITÄ TEOLLISUUDEN KUNNOSSAPITOON 

 

Millainen työ on kyseessä?

Tässä työssä tulet työskentelemään voimalaitoksen asennukseen ja kunnossapitoon liittyvissä aputehtävissä. Näissä tehtävissä työskennellään kuumissa ja ahtaissa olosuhteissa. Työolot ovat ajoittain rankat, joten ethän säikähdä fyysistä työtä. 

Työskentely tapahtuu tiimissä ja työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin 7:00-15:30 työajalla. Vaikka työtä tehdään tiimissä, työsi on itsenäistä, eli tarvitset oma-aloitteista työotetta ja ongelmanratkaisukykyä. 

Arvostamme sinulta aitoa innostusta alaa kohtaan. Olisiko kone- ja metalliala ja/tai energia- ja konetekniikka sinulle tuttua opintojesi kautta tai oletko jo ehtinyt hankkia kokemusta vastaavista tehtävistä?

Mitä odotamme sinulta?

Mitä me tarjoamme sinulle?

 

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Rakennusalan asiakaskuntamme on todella monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Ison asiakaskuntamme ansiosta töitä on tarjolla jatkuvasti, ja yhden työkeikan päättyessä voitkin osaamisesi mukaan työllistyä pian seuraavalle työmaalle.
  4. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

 

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian klikkaamalla "hae paikkaa". Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen CV:n kera sähköpostilla helsinki@lisapalvelu.net.

Jäikö sinulle kysyttävää? Voit laittaa kysymyksiä sähköpostiimme helsinki@lisapalvelu.net.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

 

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus