Kuvaus työpaikasta

Kuorma-autonkuljettaja pk-seudulle

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 31.03.2023

Avoimet paikat: 2

Etsimme asiakkaillemme C-kortillisia kuorma-autonkuljettajia eriliaisiin kuljetustehtäviin.

Millainen työ on kyseessä?

Osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi vaikuttavat siihen, mitä kaikkea haluat ja pääset kuljettamaan. Tehtävänä voi olla esim:

Mitä odotamme sinulta?

Pärjäät tehtävässä mainiosti, jos sinulla on:

Plussaa on (mutta ei välttämätöntä!), jos sinulla on lisäksi:

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Rakennusalan asiakaskuntamme on todella monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Ison asiakaskuntamme ansiosta töitä on tarjolla jatkuvasti, ja yhden työkeikan päättyessä voitkin osaamisesi mukaan työllistyä pian seuraavalle työmaalle.
  4. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian!

Hae linkin kautta: https://lisapalvelu.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0&register=1&advertId=78534809 

tai lähetä hakemus CV:n kera sähköpostilla helsinki@lisapalvelu.net

Jäikö sinulle kysyttävää? Lisätietoja tästä hausta voit kysellä Aleksandra Misiorowskalta numerosta: 044 9625420 tai sähköpostilla: aleksandra.misiorowska@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

 

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus